Massage

Luksus dybde massage

Dybde massage fjerner affalds stoffer og sætter gang i kredsløbet, uanset hvad du måtte have af spændinger, myoser og skader mm. Massagen er med til at bringe kroppen i balance og efterfølgende velvære.

Bindevævs massage (Udføres med vacumglas)

Bindevævsmassage løsner og blødgør ømme punkter i musklerne og efterlader din krop i dyb afspænding, og på sigt gir det en længere varende effekt end den dybdegående.
Flere af mine klienter, mener også det er en blidere massage da jeg løfter i stedet for at trykke, når jeg masserer. Tilbydes ofte til folk med depressioner – Diabetis og Knogle skørhed.

Aroma massage

Er en massage med blide strøg, der giver velvære på en ganske anden måde end de to foregående. Man ligger de sidste 10 min. og slapper af, til lige netop den aroma man bedst kan lide.

Der er ens pris på de tre massageformer.
Det er også derfor jeg ind imellem blander dybde massage og Bindevævs massage.

30 min. – 250 kr./
60 min. – 350 kr.

Champagne massage, diamant massage

Oldgræsk olie massage

Starter bedst med et varmt bad eller varmepose.
Du tager et par engangs trusser på, og intet andet, da jeg skal kunne køre med varm olie, over hele din krop, i bølgende gentagende bevægelser.
Behandlingen er super, hvis du lider af Stres. Gigtsygdomme.Fibrumyalgi mm. Eller, bare vil give dig selv en behandling, så hatten passer.
Lidt ud over det sædvanlige, KUN 500 kr for 5 kvarter.

NB. Det er meget vigtigt, uanset hvilke behandling du vælger, at du drikker meget vand bagefter, for at skylle affalds stoffer ud af kroppen.Og gem massagen til en dag hvor du bare ikke skal andet, end at slappe af bagefter.

Elektro Massage

Nu kan du også få Elektromassage hos mig.
Det er rigtig godt til opstramning af løs hud.
Fjerner affaldsophobninger i kroppen.
Jeg har ingen vægt, men måler i cm 🙂

Ønsker du at blive strammet op, tabe cm – så tøv ikke, kom og mærk det selv – 20 min gratis behandlinger.

9