Krops behandlinger

Når det gælder krops behandlinger, starter du i min “Sauna pose” når du kommer ind af døren. Dine porer åbner sig , og kan modtage de dejlige vitaminrige, opstrammende og blødgørende produkter. Der kan vælges mellem.

“Ps. Der er forbehold angående Saunaposen. – Hvis du er gravid, har dårlig hjerte, er sat sammen med skruer og søm, eller har andre “Kunstige” ting i kroppen, må du desværre ikke bruge posen” – Så da låner du min bruser og tager et godt varmt bad inden behandlingen.”

Body exfolating: 60 min - 275 kr.

Din krop bliver smurt ind i en blid peeling creme, bestående af små jojoba korn, og specielle sammensatte islandske urter. Afsluttes med bad og afslappende massage.

Mystisk havblå enzym peeling, 'Silk': 60 min - 275 kr.

Din krop smurt blir smurt ind i den lækre Silke Enzym, der trænger ind og efterlader huden med en dejlig silkeblød “overtræk” – (incl. hovedbundsmassage)

Du kan også vælge en dejlig Papaya/Melon peeling den er bare så lækker. “samme pris”

Afslappende Vulkansk Body creme scrub: 60 min - 400 kr.

Når du ligger, lunt og godt pakket ind i varmetæppet, vil du føle naturen omkring dig. Kombinationen af urter, planter, ekstrakter, og det speciel behandlede sand fra Snæfellnes, giver dig en ekstra ordinær fornemmelse. Snæfellnes er et verdens kendt sted på Island, kendt for dens magiske kraft og skønhed.
Denne formel for urter har opstrammende, antibaktiel, helende og rensende effekt. Det special behandlede sand, exfolierer nænsomt din hud.
Behandlingen sluttes med et bad og en dejlig Bodylotion.
Så – kom ind og giv dig selv denne skønne oplevelse.

Mudder behandling: 60 min - 450 kr.

saunaposeEfter turen i saunaposen / det varme bad, bliver du pakket ind i en dejlig mudder, der er rig på mineraler, der har en foryngende virkning, får den til at optræde spændstig og lækker. Du bliver pakket ind i plastik og varme tæpper, der giver en ekstra varme, som får mineralerne til at trænge bedre ind. Afsluttes med bad og afslappende massage.

Generelt ved alle krops behandlinger ligger du med produktet i 15 – 20 minutter. Nyder lidt stille musik og hovedbundsmassage.

10