Før brylluppet

Mænd tror ofte at det kun er kvinder der går til Velvære behandlinger, men I tar helt fejl. Hvis I først har fået smag for mine velvære behandlinger, så vil I tænke “Hvor er det underligt at vi ikke har prøvet det noget før!!!

Her er nogle dugfriske behandlinger lige netop til jer.

  • Champagne Massage
  • Diamant Massage (Mest forbeholdt bruden.)
  • Chokolade Massage
  • Oldggræsk Olie massage
  • Kaktus sæbe massage

Vælger du/I – Champagne massagen, så nydes der et glas af den dejlige drik, hvorefter jeg blander en dejlig brusende, opkvikkende/afslappende massagecreme, og tilfører din hud en velvære som, ikke kan forklares, den skal føles “Uhm.”

60 min Behandling incl. Champagne – koster 450 kr.

Diamant massagen

Ja, da masserer jeg simpelthen med en creme med diamant støv, der peeler din krop og tilfører den en dejlighed, som især den lykkelig brud vil nyde. Du vil glinse over hele kroppen og beholde en let rødmende glinsende farve i op til 3 dage. Så kan din elskede måske synge “Smuk som et stjerneskud, mens du glimter med diamant støv, og mens øjnene stråler.

Hele behandlingen varer 60 min og koster 450 kr.

Mudder indpakning

Jo du hørte rigtigt. Det er bare så lækkert. En fantastisk peeling, og en rensning der virkelig går i dybden. – Når du har været en tur under bruseren, slutter jeg af med en dejlig bodylotion, og du vil føle dig som et helt andet menneske.

Den Oldgræske Oliemassage

Er lige så vel for kvinde som for manden.Mænd plejer godt kunne li` at have med andre slags olier at gøre, så hvorfor ikke denne.

En varm olie, der masseres blidt, i cirkulerende bevægelser/strøj over det meste af kroppen. Afsluttes med en ekstra afslappelse til høre, dufte og syns sanserne. 500 kr.

7