Reiki healing

Ordet healing kan defineres som “at vende tilbage til oplevelsen af balance/harmoni og sundhed”.

Healing er en holistisk behandling, der virker afslappende, beroligende og giver velvære og ny energi. Behandlingen er energibaseret og jeg arbejder med blid berøring af kroppens energifelter. Det er forskelligt hvor meget man mærker, men der kan være en følelse af varme der strømmer rundt i kroppen, en snurren på de felter hvor der måske er et eller andet galt.

Herved afbalanceres klientens energi, fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt, hvilket ofte gør, at klienten er i stand til at komme sig hurtigere efter et sygdomsforløb.

Healing kan ikke erstatte traditionel lægebehandling, men er et godt supplement og understøttende til denne.

Healing kan også bruges forebyggende.

Forskning viser at Healing giver dyb afslapning og herved kan:

  • Reducere smerter
  • Mindske angst
  • Mindske spændinger
  • Mindske stress
  • Fremme sårheling
  • Give bedre søvn
  • Give følelse af velvære

Jeg bruger ofte healing sammen med massagen, så jeg derved kan nå længere ind i smerter og spændinger.

Behandling af 60 min. varighed 300 kr.

11
dr-usui

Dr. Usui var forstander for et kristent præsteseminarium i Kyoto i japan, men genopdagede Reiki i de ca. 2500 år gamle sanskrit sutras.

Min uddannelse

Jeg har taget min Reiki uddannelse I – II – III på Zoneterapi skolen i Varde, og er Professionel Reiki Healer.

Jeg synes det er dejligt at kunne gøre noget for mine medmennesker. Der er mange der er skeptiske – ”Skal man ikke tro på det, for at det skal virke?”

Der til må jeg sige nej, jeg har selv modtaget både nær og fjern healing, med lige så meget skeptis som andre, men jeg kunne med det samme mærke bedring.

Der er selvfølgelig mennesker som helt lukker af, som gør alt for at bremse den healing jeg sender.

Fjernhealing

Der står rigtig mange mennesker af. At de måske kan mærke noget, når man lægger hånd på steder hvor de har ondt, er en` ting, men at jeg kan sidde hjemme i min klinik og sende bølger af healing, så de kan mærke det i Kiel, Bornholm, London, Canada, Rødekro m.m. det er virkelig mystisk.

Ja, lige ind til man har mærket/modtaget fjernhealingen.

Hvordan foregår fjern healingen?

“Jo, du kan ringe mig op, vi kan snakke lidt, det står dig frit for, om du ønsker jeg skal vide hvad du gerne vil heales for.

Vi bestemmer dag og tidspunkt, du går hen og lægger dig, og trækker vejret dybt ned i maven 3 gange, og jeg sidder hjemme i Klinikken, og beder om kraft til, at sende dig gode energier.

En prøve behandling på 30 min er gratis, en normal fjernhealing, er på en time og koster 300 kroner for voksne og 150 for børn og unge under 18.

For det meste ringer jeg mine klienter op, når behandlingen er overstået, (Hvis det ikke er en godnat healing) så snakker vi dagen efter. Vi snakker tingene igennem, jeg kommer med gode råd og vi finder ud af om du ønsker flere behandlinger.

Hjælp til søvnmangel

Jeg har nogle, der har svært ved at sove, som jeg har skrevet ind i kalenderen, den kører jeg efter, og efterhånden, melder folk fra, fordi de har fået styr på deres søvn rytme.

Healing virker på mange ting. Både mennesker, dyr og planter.

Healing virker som værn mod vrede, skænderier.

Jeg har været ude og “rense” efter et slagsmål, skænderi, eller steder hvor der er for meget uro.

Er du i tvivl om healing er en behandlingsform for dig, så ring og lad os snakke sammen, eller kik ind i klinikken. – Men slå lige på tråden, da det kan ske jeg er ude at give behandling. Tlf. 40 96 96 91

6